Innstillinger i kontrollpanelet

Logg inn på kontrollpanelet

Samtalelogg

Viser liste over ubesvarte, utgående og viderekoblet samtaler med telefonnummer, dato/klokkeslett og varighet.

Telefonsvarer

Telefonsvarer koster ikke noe å ta i bruk, men dersom det er dyrere å ringe til telefonen det er viderekoblet til må du selv betale mellomlegget.

Du kan velge å få talemeldingene tilsendt på epost. Skal du administrere telefonsvarer utenfor hjemmet må du først sette PIN-kode i kontrollpanelet.

Viderekobling

Innkommende samtaler kan viderekobles til telefonsvarer eller et annet telefonnummer, for eksempel mobiltelefonen, når du er borte eller telefonen er opptatt.

Vi tilbyr direkte viderekobling, hvis ikke svar, hvis opptatt og hvis utilgjengelig. Hvis utilgjengelig viderekobler alle samtaler hvis telefonen din ikke er koblet til eller nettet er nede.

Skjult nummer

Aktiver og deaktiver skjult nummer for alle samtaler.

Samtale venter

Dersom noen ringer deg mens du er i en annen samtale, hører du et lydsignal i telefonrøret. Du kan bytte mellom de to samtalene med «R»-tasten på telefonapparatet.

Sperring av innkommende samtaler

Du kan sperre alle innkommende samtaler der nummeret er skjult og viderekoblet samtaler.

Sperring av utgående samtaler

Du kan sperre alle samtaler til utland, Teletorg (820 og 829 nummer), nummeropplysning og mobil.

PUK og PIN

Har du glemt din PIN-kode eller tastet feil PIN-kode 3 ganger, må du bruke PUK-koden for å låse opp SIM-kortet. Du finner din PUK-kode på Min Side.