Bredbåndsbloggen

Om NextGenTel, bredbånd og det digitale livet

Vår SmartRuter får mye oppmerksomhet!

I dag skriver nettavisen Digi.no om vår unike SmartRuter og hvorfor dette er et innovativ produkt for våre kunder. 

Vår SmartRuter gjør ditt internett raskere, trygger og smartere. Du får en rekke nye og nyttige funksjoner som blant annet foreldrekontroll.

– Ruteren gjør tre ting vi synes er bra. For det første fungerer løsningen som en rådgiver for å løse wifi-problemene. Du får vite hvilke enheter som ikke fungerer godt nok, og kanskje noen tips om hva du bør gjøre med det, sier Direktør i NextGenTel Privat Roy Børsheim, til Digi.no.

Tett samarbeid med norsk selskap

Det norske selskapet Domos Labs utvikler teknologien vi tar i bruk.

Det er definitivt et kommersielt gjennombrudd og den første store avtalen vår. At Nextgentel tør å satse på et norsk oppstartselskap synes jeg er ganske tøft, sier gründer Olav Nedrelid i Domos Labs til digi.no.  

Når blir ruteren en smart duppeditt

Roy Børsheim, direktør i NextGenTel

SmartRuteren fjerner støykilder og jobber hele tiden for å optimalisere ditt trådløse nett. Du laster ned en app hvor du administrerer ruteren. Her får du også tilgang til foreldrekontroll hvor alle trådløse enheter i huset kan kontrolleres.

Det betyr at jeg kan ta vekk internettilgangen fra min sønns pc klokken 21 om kvelden. Foreldrekontrollen er veldig nyttig. I dag er det mange unge som klakker opp pc-en når foreldrene legger seg, og sitter lenge oppe og er helt øre når de skal på skolen neste dag, sier Børsheim.

3 Comments

 1. Jonny Fjellstad

  14. januar 2017 at 21:17

  Lastet ned apen når den ble lansert, men virker ennå ikke.

  • Trond-Ole

   16. januar 2017 at 08:51

   Hei!
   SmartRuter er en programvare vi ruller ut gradvis til våre kunder. Man kan altså ha en ruter som støtter programvaren, men programvaren er ikke installert enda. Etter hvert som vi installerer dette hos kunder gir vi dem beskjed på e-post. Dersom du har lyst å «snike i køen» og skaffe deg SmartRuter-programvaren allerede nå må du gjøre følgende:

   1. Skrive en direktemelding til oss på Facebook: http://www.facebook.com/NextGenTel/
   2. Skriv ditt kundenummer i meldingen og en setning om at du ønsker vår SmartRuter

   Så blir du kontaktet av en av våre hyggelige personer på kundeservice som gir beskjed når SmartRuter er installert :)

   Håper dette var til hjelp.
   Ha en fin dag Jonny!

   Mvh
   Trond-Ole

 2. Dette er sikkert smart for dem det gjelder. Jeg bruker WinPhone og det finnes ikke en app for den telefonen. Når dere utvikler tjenester, så må disse automatisk være for ALLE kunder. Dere kan ikke tillate dere å ekskludere kunder på denne måten.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2018 Bredbåndsbloggen

Theme by Anders NorenUp ↑