Bredbåndsbloggen

Om NextGenTel, bredbånd og det digitale livet

Valgfrihet sikret prestisjeavtale!

Det nye boligprosjektet i Bispevika blir spektakulært. Foto: Oslo S Utvikling: www.osu.no

Det nye boligprosjektet i Bispevika blir spektakulært. Foto: Oslo S Utvikling: www.osu.no

Bredbåndsleverandørene sto i kø for å levere sine tjenester til de omtrent 1500 leilighetene som skal bygges midt i Oslo sentrum. Takket være valgfri TV-løsning sikret NextGenTel seg prestisjeprosjektet.

Finansavisen publiserte denne uken en artikkel om Oslo S Utvikling (OSU) som valgte NextGenTel fremfor de andre TV-gigantene. OSU hadde nemlig samme fokus som NextGenTel – å finne den beste løsningen for hver beboer.

– Det hadde blitt litt rart å låse beboerne til å kjøpe en TV-pakke, sier Oslo S Utvikling-direktør Rolf Thorsen, til Finansavisen

Faksimile fra Finansavisen 10.01.17

Faksimile fra Finansavisen 10.01.17

Valgfri TV-løsning

Hos NextGenTel er TV-avtalen individuell for hver enkelt beboer. Strømmer du mye? Da trenger du ikke å låse deg til dyre TV-pakker, det er ikke økonomisk.

– NextGenTel-gjengen tenker annerledes enn de andre aktørene, og de tror som oss på en utvikling der folk vil strømme stadig mer og analog TV blir borte.

Dette er en fremtidsrettet avtale , som gir beboerne de nødvendige valgfriheten i en digitalisert TV-verden i stadig endring, sier Thorsen til Finansavisen

Teknologi i fokus

Leilighetskonseptet i Bispevika blir topp moderne og innovativ.

– At det «hottete» konseptet velger NextGenTel som leverandør er et komplement. Men dette handler om mer enn å unngå «hard bundling» fra kabel-TV-aktørene. I samarbeid med Apple har vi også presentert et smart-hjem-konsept som skal integrere alle tingene i hjemmet som har en sensor, sier administrerende direktør i NGT, Eirik Lunde til Finansavisen.

– Leveransen skjer i 2018, mye kan skje innen den tid og tingene våre blir stadig mer intelligent. Bispevika skal være moderne og IOT-mulighetene vi lvære viktige, sier Thorsen. 

Les også:

1 Comment

  1. En rask korrekturgjennomgang ville ha vært ønskelig, herr Lunde. «komplement» ? kompliment er mye hyggeligere å få. «intrigert» ? Kanskje dere måtte intrigere for å få kontrakten, men en integrert løsning er nok en god ide.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2018 Bredbåndsbloggen

Theme by Anders NorenUp ↑