Lynrask surfing på mobilen med 4G

0515_Mobil

Alle våre mobilkunder har tilgang til 4G-nettet. Dermed kan du surfe enda raskere.

De fleste har nå en smarttelefon, og det handler derfor ikke lenger bare om tale og SMS, men også om hvor god datadekning du har. Tidligere trengte vi dekning for å ringe og sende SMS, men i dag skal dekningen gi oss tilgang til nettet.

Mens 3G-nettet overfører både tale og data, er 4G et rent datanett som kan gi deg mange ganger høyere datahastighet enn 3G. Bruker du mobilen mest til surfing, vil derfor 4G være det beste alternativet for deg. Det er viktig å huske på at data via mobilen er en delt ressurs, noe som betyr at brukeropplevelsen kan forringes dersom mange er tilkoblet samme basestasjon. Når du er hjemme bør du derfor koble mobilen til det trådløse nettet ditt. Det gir deg billigere og mer stabil surfing.

Er du en av dem som surfer mye på mobilen, kan det være mye å spare på å velge riktig mobilabonnement. Ønsker du å finne ut hva som er billigst for deg, kan vi anbefale telepriser.no. Telepriser er en offentlig forbrukerportal som Post- og teletilsynet tilbyr for å gjøre valget av telefoni og bredbånd enklere.Vårt abonnement Fri bruk + 3 GB ble denne måneden kåret til Norges billigste abonnement for deg som bruker mobilen mye av dinside.no.

Mange lurer på om det er 4G-dekning der de bor? 4G-nettet er allerede på plass mange steder, og bygges stadig ut men det er ikke dekning alle steder. Du kan enkelt sjekke om 4G er tilgjengelig i vårt dekningskart.