Valgfrihet sikret prestisjeavtale!

Det nye boligprosjektet i Bispevika blir spektakulært. Foto: Oslo S Utvikling: www.osu.noDet nye boligprosjektet i Bispevika blir spektakulært. Foto: Oslo S Utvikling: www.osu.no

Bredbåndsleverandørene sto i kø for å levere sine tjenester til de omtrent 1500 leilighetene som skal bygges midt i Oslo sentrum. Takket være valgfri TV-løsning sikret NextGenTel seg prestisjeprosjektet.

Finansavisen publiserte denne uken en artikkel om Oslo S Utvikling (OSU) som valgte NextGenTel fremfor de andre TV-gigantene. OSU hadde nemlig samme fokus som NextGenTel - å finne den beste løsningen for hver beboer.

- Det hadde blitt litt rart å låse beboerne til å kjøpe en TV-pakke, sier Oslo S Utvikling-direktør Rolf Thorsen, til Finansavisen.

Faksimile fra Finansavisen 10.01.17 Faksimile fra Finansavisen 10.01.17

Valgfri TV-løsning

Hos NextGenTel er TV-avtalen individuell for hver enkelt beboer. Strømmer du mye? Da trenger du ikke å låse deg til dyre TV-pakker, det er ikke økonomisk.

- NextGenTel-gjengen tenker annerledes enn de andre aktørene, og de tror som oss på en utvikling der folk vil strømme stadig mer og analog TV blir borte.

- Dette er en fremtidsrettet avtale , som gir beboerne de nødvendige valgfriheten i en digitalisert TV-verden i stadig endring, sier Thorsen til Finansavisen.

Teknologi i fokus

Leilighetskonseptet i Bispevika blir topp moderne og innovativ.

- At det "hotteste" konseptet velger NextGenTel som leverandør er et komplement. Men dette handler om mer enn å unngå "hard bundling" fra kabel-TV-aktørene. I samarbeid med Apple har vi også presentert et smart-hjem-konsept som skal integrere alle tingene i hjemmet som har en sensor, sier administrerende direktør i NGT, Eirik Lunde til Finansavisen.

- Leveransen skjer i 2018, mye kan skje innen den tid og tingene våre blir stadig mer intelligent. Bispevika skal være moderne og IOT-mulighetene vi være viktige, sier Thorsen.