Søk på nextgentel.no

NextGenTel Sync

Synkroniser dine bilder og dokumenter mellom datamaskinen, mobilen og din lagringsplass i skyen.

  • Tilgang til dine filer hvor som helst og når som helst
  • Del enkelt med familie og venner
  • Hos oss eier du all informasjon som lagres hos oss

NextGenTel Sync fra 0,-/mnd

  • Kostnadsfritt! 5 GB lagring inngår i ditt bredbåndsabonnement. Har du ikke bredbånd fra NextGenTel? Bestill bredbånd nå
  • Du får en synkronisert mappe på din datamaskin som gir deg tilgang til dine filer på andre maskiner, smarttelefoner og nettbrett. Filene lagres også i skyen.
  • Du kan enkelt oppgradere til større lagringsplass
  • Tilgang til dine filer fra PC, Mac, smarttelefon og nettbrett

Online Backup med Sync

Automatisk sikkerhets kopiering av viktige filer på datamaskinen.

Nye og endrede filer blir sendt via krypterte linjer til din sikre lagringsplass.

Inkluderer også NextGenTel Sync.

Kun 39,-/mnd per datamaskin

Logg inn på din konto

Slik fungerer NextGenTel Sync

Når du installerer programmet NextGenTel Sync på din datamaskin lages det en folder med navnet NextGenTel. Denne folderen legges også inn blant dine favoritter i Utforsker.

Alt som legges i denne folderen synkroniseres med din lagringsplass i skyen. Du kan også senere installere programmet på andre maskiner og filene vil da bli synkronisert, slik at du finner dem igjen på andre maskiner.

Hvis du sletter en fil eller flytter en fil i denne folderen, så vil filen slettes eller flyttes på alle de andre maskinene.

Du har også tilgang til dine filer hvis du har en smarttelefon eller ett nettbrett. Lagrer du ett bilde fra telefonen så vil den synkroniseres til din eller dine datamaskiner.

Alle filer som synkroniseres opp i skyen kan du også dele med familie og venner. Dette gjør du enklest ved å logge inn på weben.

Selektiv synkronisering

Hvis du for eksempel ikke ønsker å synkronisere alle dine foldere med bilder mot din jobb-PC, så finnes det også en såkalt selektiv synkronisering. Selektiv synkronisering finner du under Innstillinger og Avansert i Sync-klienten.

Konflikthåndtering

Du trenger ikke å bekymre deg for at en fil overskrives ved en feil. Hvis en fil lagres med samme navn fra to forskjellige synkklienter på samme tid så vil ingen fil forsvinne. Istedet så lages det to filer hvor den ene navngis med Konflikt.

Klienter og apper

Klienter og apper finnes for Windows (PC), Mac, iPhone og Android.

Ekstra lagringsplass

Trenger du mer lagringsplass er det enkelt å utvide kapasiteten.

  • 10 GB: 29,-/mnd
  • 35 GB: 89,-/mnd
  • 100 GB: 99,-/mnd