Full wifi-dekning i hele huset!

Vi tilbyr wifi-løsninger som sikrer deg bedre trådløst nett.

Det blir mer og mer vanlig at det er mange brukere med et svært høyt dataforbruk i et hjem, der alle forventer at det skal være god nettdekning i hver kvadratcentimeter av huset. Da er det ikke lenger nok med den enkle trådløse ruteren som følger med bredbåndet eller fiberen.


Les våre tips for hvordan du får bedre wifi, prøv wifi-verktøyet vårt som gir deg god oversikt over hjemmenettet ditt, og se hvilket utstyr vi anbefaler for å sikre perfekt wifi i hele huset.
Wifi-verktøy i MinSide-appen

 • Wifi Tool 800Px

  Alle våre kunder har også tilgang til wifi-verktøyet man finner i MinSide-appen. Dette verktøyet lar deg måle og kartlegge det trådløse nettet i boligen din, og gir deg tips og råd til hvordan du kan forbedre dette. Wifi-verktøyet gir deg også oversikt over hvilke enheter som er tilkoblet det trådløse nettet ditt.

  Last ned MinSide-appen her.
De tre enkleste tipsene for bedre wifi

 • Wifi Dekning 2

  Plasser ruteren sentralt i boligen og helst høyt i rommet, ikke gjemt bort i et skap eller bak et møbel.


 • Ruterkabel

  Wifi er enkelt, men kapasiteten er begrenset. Bruk kabel der du kan, spesielt til datakrevende enheter som smart-TV, Apple TV, spillkonsoller og PC.


 • Oppgradere 2

  Gamle mobiler, nettbrett, spillkonsoller m.m. kan forstyrre nettet og "stjele" kapasitet fra alle andre, spesielt hvis de er i utkanten av wifi-rekkevidden.


Wifi-utstyr

 • Har du en mindre bolig anbefaler vi en extender dersom du skal øke rekkevidden på hjemmenettet ditt. Extenderen Inteno EX400 fungerer sømløst med vårt utstyr og er tilgjengelig i vår nettbutikk nextshop.no.


  Dersom du har en større bolig anbefaler vi alltid en mesh-løsning. Vi har testet og kan gå god for mesh-løsningene fra TP-Link. Du kan bestille mesh-løsningen TP-Link Deco M5 gjennom vår nettbutikk nextshop.no.
Bestille utstyr?

 • Under finner du et lite utvalg av det som finnes i våre nettbutikk nextshop.no.

   

  TP-Link Deco M5 Mesh system


  deco-m5.png#asset:83882

  Når Wifi bare skal virke! Med mesh-løsningen Deco M5 får du full dekning i hjemmet ditt. Deco M5 består av 3 små og plasseringsvennlige noder som oppretter et Wifi-nettverk der du sømløst kobler deg til den nærmeste noden.


  NextGenTel anbefaler TP-Link til sine kunder som har en enebolig eller flere etasjer.


  kr 2790,-


  Les mer og bestill

  TP-Link Deco M5 (1-pack)


  12680-800.jpg#asset:83887


  Denne pakken inneholder 1 liten og plasseringsvennlig node som oppretter et Wifi-nettverk. Denne kan fungere alene som en extender eller som et tillegg til TP-Link M5 Mesh system.


  Nyttig hvis du for eksempel har en krevende planløsning, byggematerialer som gir stort signaltap eller ønsker dekning i områder som ligger utenfor det vanlige dekningsområdet (garasje e.l.).


  kr 990,-

  Les mer og bestill

  Extender Inteno EX400


  Extender EX400


  Ønsker du å utvide det eksisterende trådløse nettverket fra NextGenTel? Har ikke behov for et mesh-nettverk? Denne extenderen fungerer sømløst med våre nye rutere fra Inteno og Genexis.


  NextGenTel anbefaler Inteno EX400 for større leiligheter eller mindre eneboliger, og man ikke har behov for et mesh-nettverk.


  kr 799,-

  Les mer og bestill

  Nettverkskabel  Gra-kabel.png#asset:83680

  Trenger du en lenger nettverkskabel mellom enhetene? I NextShop bestiller du enkelt kabler og annet utstyr. Rask levering.


  For den beste opplevelsen anbefaler vi alltid å koble til med kabel.


  Se nextshop.no for priser

  Les mer og bestill

  TP-Link TL-SG105E Switch  TL-SG105E_UN_5.0_02_small.jpg#asset:83986


  Gigabit-switch med 5 porter på 10/100/1000 Mbps som er utrolig enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å koble til strøm, ruter og enhetene dine.


  kr 299,-

  Les mer og bestill

  NextShop  nettbutikk.png#asset:83993


  I vår nettbutikk nextshop.no finner du rimelig nettverksutstyr, kabler, fjernkontroller, strømadaptere, m.m.

  Du kan betale med kort eller dele opp betalingen med Klarna.

  nextshop.no