NextGenTel Trygg

Trygghet på nett, for deg og dine nærmeste!

Det har aldri vært viktigere med personvern på nett!
password2_500px.png#asset:84870Hundretusenvis av norske epostadresser og passord ligger i dag til salgs på det mørke nettet. Ofte uten at eieren vet det. Flere og flere opplever ID-tyveri, og for mange får det store konsekvenser. Selv store aktører som vi stoler på, og som mange av oss bruker daglig, opplever datainnbrudd. Likevel kan vi ikke slutte å bruke internett.NextGenTel jobber aktivt for å levere stabile og sikre tjenester til våre kunder, men vi kan ikke kontrollere alt. Derfor tilbyr vi nå NextGenTel Trygg, et ekstra lag av digitale sikkerhetsprodukter for deg og din husstand.


Med våre sikkerhetsprodukter vil du:

 • Beskytte deg og din familie
 • Ha et ekstra lag med sikkerhet
 • Kunne få hjelp dersom uhellet er ute
Våre produkter:


 • Antivirus 500Px 2

  Trygg Sikkerhet

  Med Trygg Sikkerhet får du markedsledende antivirus levert i samarbeid med F-Secure. Velg hvor mange enheter du ønsker å beskytte og surf tryggere!


 • Phishing 500Px 2

  Trygg ID-tyveriforsikring

  Med Trygg ID-tyveriforsikring får du hjelp dersom uhellet er ute. Tjenesten leveres i samarbeid med Tryg Forsikring og dekker deg og husstanden din.


  Bestill Trygg sikkerhetsprodukter på MinSide

  Nå kan du enkelt bestille sikkerhetsprodukter på MinSide, både på web og i appen. For deg som vet hva du vil ha og som ikke vil bruke tid på å snakke med en rådgiver.


  Bestill sikkerhetsprodukter på MinSide

  Få hjelp fra en av våre dyktige rådgivere

  Er du usikker på hva du har behov for? Da kan det være lurt å ta en prat med en av våre dyktige rådgivere. De hjelper deg å avdekke hva du har behov for, og hva du ikke har behov for.


  Snakk med en rådgiver