Trådløst Bredbånd

Fremtidens internett - raskt og stabilt bredbånd over mobilnettet

checkmark_small.png#asset:84105 Høy hastighet - erstatter ditt gamle bredbånd
checkmark_small.png#asset:84105 Ingen graving - enkel og rask installasjon
checkmark_small.png#asset:84105 Fri databruk - full fart inntil 2000 GB hver måned (deretter 5 Mbps)
checkmark_small.png#asset:84105 Et rimelig alternativ - fra kr 599,- pr. mnd.

Bestill Trådløst Bredbånd
 • Trådløst Bredbånd fra NextGenTel er fremtidens bredbånd - uten behov for graving. Med god kapasitet i mobilnettet får du en høy og stabil hastighet og tilnærmet ubegrenset mengde data - hele 2000 GB (2 TB) hver måned. Skulle du gå over datakvoten kan du surfe videre med litt lavere hastighet (5 Mbps) resten av måneden.

  Har du allerede bestilt Trådløst Bredbånd og har spørsmål? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.




Bestille?

 • Ønsker du å oppgradere til fremtidens bredbånd over mobilnettet? Ta kontakt med oss på telefon eller chat for å høre hva vi kan tilby deg.

 

 • * Inntil oppgitt hastighet. Dersom man overstiger datakvoten på 2000 GB settes hastigheten ned til 5 Mbps ut måneden.
  ** Inkluderer utendørsantenne, feste av utendørsantenne på vegg vendt mot basestasjon, kabelstrekk inntil 10 meter, flytting av bredbåndsruter til installasjonspunkt innvendig (krever tilgjengelig strøm), og test av løsningen. Gjelder innenfor 50 km fra utreisested for montør. Utover 50 km faktureres et kjøretillegg. Behov utover dette avtales direkte med montør og faktureres per time.




Så enkelt er det å komme i gang med Trådløst Bredbånd

 • Enkelt å bestille, enkelt å montere og enkelt å bruke. Siden vi bruker mobilnettet er det ingen behov for graving eller kabler inn til huset. Alt som trengs er en utendørs antenne som vår montør installerer for deg og kobler til ruteren inne i boligen din. Montøren går ikke sin vei før han vet at internettlinjen er klar til bruk.

 • 1

  Du bestiller

  Etter bestilling sender vi deg utendørsantennen og gir beskjed til montøren, som tar kontakt og avtaler tid for montering.

 • 2

  Montering av utendørsantenne

  Montøren fester antennen der hvor signalet er sterkest, kobler til ruteren inne i boligen din og sørger for at alt fungerer.

 • 3

  Du er på nett!

  La surfingen begynne!
  Du kan fremdeles bruke din gamle ruter og nettverksutstyr hvis du ønsker.




Hvor mye er egentlig 2000 GB?

 • Med så mye som 2 terabyte til rådighet hver måned har du tilnærmet ubegrenset mengde data. Dette er nok til at du uavbrutt kan se film, høre på musikk og spille Fortnite - uten at du går tom for data.

  Skulle du over grensen en måned, så fortvil ikke! Da setter vi bare hastigheten din ned til 5 Mbps slik at du kan surfe videre. Selvfølgelig uten at dette skal koste deg noe.

 • 2000 Sharp

  timer film og serier!

  Med 2 terabyte data kan du strømme hele 2 000 timer filmer og serier i HD-kvalitet!
  PS! Det er over 83 hele døgn.

 • 30000 Sharp

  timer musikk

  Med 2 terabyte data kan du strømme hele 30 000 timer med musikk!
  PS! Det tilsvarer rundt 3,5 år.

 • 20000 Sharp

  timer gaming

  Med 2 terabyte data kan du f.eks. spille Fortnite i hele 20 000 timer!
  PS! Det er nesten 28 hele måneder.





Følg leveransen på MinSide

 • MinSide gir deg full kontroll over leveransen fra oss. Her har du alltid tilgang til all informasjon om abonnementet ditt hos NextGenTel. Herfra kan du gjøre innstillinger på ruteren din, se og betale fakturaer, endre TV-pakker og kontakte oss, i tillegg til en rekke andre smarte funksjoner som lar deg administrere abonnementet og tjenesten din.

  MinSide er tilgjengelig både på nett og som egen app. MinSide-appen finner du både i Google Play og App Store.


  app-stores-samlet-200px.png#asset:83903

 • Minside2020



Utendørsantennen

 • Den mest brukte utendørsantennen vår er en moderne antenne fra Nokia som har god rekkevidde og takler høye hastigheter. Den er diskret og plasseringsvennlig.

  Hvorfor trenger jeg en utendørsantenne?

  Trådløst Bredbånd kan erstatte internett over kobber, coax og fiber, men for å sikre en stabil linje og høy hastighet trenger du en utendørsantenne.

  Montering av antennen

  Kostnad for utendørsantennen på kr 1399,- inkluderer standard montering på yttervegg og kabel til ruteren inne i boligen.

  En standard montering forutsetter naturligvis at det ikke foreligger noen spesielle krav til føring av kabler i vegger. Dersom det er tilfelle er det ditt ansvar at føringsveier er klare når installasjonen skal gjøres. Eksempler på hus med spesielle krav er passive hus (TEK 10 og TEK 17) og vernede hus.


  Dersom du ønsker at ruteren inne i huset skal plasseres et annet sted enn der utendørsantennen må plasseres, er det mulig å avtale dette direkte med montøren. Dette er utenfor det vi anser å være en standard montering og vil medføre en ekstra kostnad.


 • Nokia Fast Mile 5 G Receiver



Full wifi-dekning i hele huset

 • Dersom du har en større bolig kan du oppleve at wifi-signalet er svakt enkelte steder. Da kan du selv koble til en extender eller en mesh-løsning.

  Har du en mindre bolig anbefaler vi en extender dersom du skal øke rekkevidden på hjemmenettet ditt. Extenderen Inteno EX400 fungerer sømløst med vårt utstyr og er tilgjengelig i vår nettbutikk nextshop.no.

  Dersom du har en større bolig anbefaler vi alltid en mesh-løsning. Vi har testet og kan gå god for mesh-løsningene fra TP-Link. Du kan bestille mesh-løsningen TP-Link Deco M5 gjennom vår nettbutikk nextshop.no.


  Du finner enda mer nettverksutstyr i vår nettbutikk.

 • TP-Link Deco M5