Trådløst Bredbånd

Fremtidens internett - raskt og stabilt bredbånd over mobilnettet

checkmark_small.png#asset:84105 Høy hastighet - erstatter ditt gamle bredbånd
checkmark_small.png#asset:84105 Ingen graving - enkel og rask installasjon
checkmark_small.png#asset:84105 Mer enn nok data - hele 2000 GB hver måned!
checkmark_small.png#asset:84105 Et rimelig alternativ - fra kr 599,- pr. mnd.

Bestill Trådløst Bredbånd
 • Trådløst Bredbånd fra NextGenTel er fremtidens bredbånd. Med god kapasitet i mobilnettet får du en høy og stabil hastighet og tilnærmet ubegrenset mengde data - hele 2000 GB (2 TB) hver måned.
Så enkelt er det å komme i gang med Trådløst Bredbånd

 • Enkelt å bestille, enkelt å montere og enkelt å bruke. Siden vi bruker mobilnettet er det ingen behov for graving eller kabler inn til huset. Alt som trengs er en utendørs antenne som vår montør installerer for deg. Montøren går ikke sin vei før han vet at internettlinjen er klar til bruk.

 • 1

  Du bestiller

  Etter bestilling sender vi deg utendørsantennen og gir beskjed til montøren, som tar kontakt og avtaler tid for montering.

 • 2

  Montering av utendørsantenne

  Montøren fester antennen der hvor signalet er sterkest, kobler til ruteren inne i boligen din og sørger for at alt fungerer.

 • 3

  Du er på nett!

  La surfingen begynne!
  Du kan fremdeles bruke din gamle ruter og nettverksutstyr hvis du ønsker.
Bestille?

 • Ønsker du å oppgradere til fremtidens bredbånd over mobilnettet? Ta kontakt med oss på telefon eller chat for å høre hva vi kan tilby deg.

 

 • * Inntil oppgitt hastighet
  ** Standard montering inkluderer feste av utendørsantenne på vegg vendt mot basestasjon, boring av hull, kabelstrekk inntil 10 meter, flytting av bredbåndsruter til installasjonspunkt innvendig (krever tilgjengelig strøm), og test av løsningen. Gjelder innenfor 50 km fra utreisested for montør. Utover 50 km faktureres et kjøretillegg. Behov utover dette avtales direkte med montør og faktureres per time.
Hvor mye er egentlig 2000 GB?

 • Med så mye som 2 terabyte til rådighet hver måned har du tilnærmet ubegrenset mengde data. Dette er nok til at du uavbrutt kan se film, høre på musikk og spille Fortnite - uten at du går tom for data.

 • 2000 Sharp

  timer film og serier!

  Med 2 terabyte data kan du strømme hele 2 000 timer filmer og serier i HD-kvalitet!
  PS! Det er over 83 hele døgn.

 • 30000 Sharp

  timer musikk

  Med 2 terabyte data kan du strømme hele 30 000 timer med musikk!
  PS! Det tilsvarer rundt 3,5 år.

 • 20000 Sharp

  timer gaming

  Med 2 terabyte data kan du f.eks. spille Fortnite i hele 20 000 timer!
  PS! Det er nesten 28 hele måneder.

Følg leveransen på MinSide

 • MinSide gir deg full kontroll over leveransen fra oss. Her har du alltid tilgang til all informasjon om abonnementet ditt hos NextGenTel. Herfra kan du gjøre innstillinger på ruteren din, se og betale fakturaer, endre TV-pakker og kontakte oss, i tillegg til en rekke andre smarte funksjoner som lar deg administrere abonnementet og tjenesten din.

  MinSide er tilgjengelig både på nett og som egen app. MinSide-appen finner du både i Google Play og App Store.


  app-stores-samlet-200px.png#asset:83903

 • Minside2020Utendørsantennen

 • Den mest brukte utendørsantennen vår er en moderne antenne som takler høye hastigheter. Den kan festes på både stolper og vegg.

  Antennen er rundstrålende (omni directional) som gjør den enda mer plasseringsvennlig enn retningsbestemte antenner. Da kan vi kanskje unngå å måtte plassere antennen et sted du ikke ønsker.

  Hvorfor trenger jeg en utendørsantenne?

  Trådløst Bredbånd kan erstatte internett over kobber, coax og fiber, men for å sikre en stabil linje og høy hastighet trenger du en utendørsantenne.

  Montering av antennen

  Utendørsantennen er inkludert i etableringskostnaden på kr 999,-. Dette inkluderer også monteringen, men det forutsetter naturligvis at det ikke foreligger noen spesielle krav til føring av kabler i vegger. Dersom det er tilfelle er det ditt ansvar at føringsveier er klare når installasjonen skal gjøres.

  Dersom du ønsker at ruteren inne i huset skal plasseres et annet sted enn der utendørsantennen må plasseres, er det mulig å avtale dette direkte med montøren. Dette er utenfor det vi anser å være en standard montering og vil medføre en ekstra kostnad.


 • Huawei1 2Full wifi-dekning i hele huset

 • Dersom du har en større bolig kan du oppleve at wifi-signalet er svakt enkelte steder. Da kan du selv koble til en extender eller en mesh-løsning.

  Har du en mindre bolig anbefaler vi en extender dersom du skal øke rekkevidden på hjemmenettet ditt. Extenderen Inteno EX400 fungerer sømløst med vårt utstyr og er tilgjengelig i vår nettbutikk nextshop.no.

  Dersom du har en større bolig anbefaler vi alltid en mesh-løsning. Vi har testet og kan gå god for mesh-løsningene fra TP-Link. Du kan bestille mesh-løsningen TP-Link Deco M5 gjennom vår nettbutikk nextshop.no.


  Du finner enda mer nettverksutstyr i vår nettbutikk.

 • deco-m5.png#asset:83882