TV overalt

Med NextGenTel TV kan du nyte favorittprogrammene dine hvor som helst. Om det er i et annet rom i huset, på T-banen på vei til jobb eller ved hotellbassenget i syden, så er vi med deg.


Ekstra dekoder

Hvis du vil ha en dekoder tilkoblet flere TV-er hjemme, så bestiller du deg en ekstra dekoder. Det koster ikke noe ekstra for TV-kanalene selv om du har flere bokser, men du betaler én dekoderleie per boks.


App til mobil og nettbrett

NextGenTel TV gir deg tilgang på mange kanaler, opptak og filmer overalt – også i vår app til mobil og nettbrett. NextGenTel TV for iOS og Android fungerer overalt i Norge – og i hele EU! Hvis du vil ha litt mer ut av programmet du ser, så kan du caste videre til en passende TV-skjerm.


På datamaskinen

Programmer, opptak og filmer på NextGenTel TV er nå også tilgjengelig i nettleseren på datamaskinen. Registrering gjøres enkelt via menyen på dekoderen din.


Merk: Ikke alle kanaler eller TV-program er tilgjengelig utenfor Norge grunnet rettigheter som bestemmes av TV-selskapene.


PS! Husk at streaming av TV/video over mobilnettet bruker mye data, så pass på at du har tilstrekkelig kapasitet i abonnementet ditt. Bruk wifi eller kabel når du kan.

    Kanaler