TV overalt

TV-allscreens.png#asset:83031

Med NextGenTel TV nyter du favorittprogrammene dine hvor som helst. Om det er i et annet rom, på T-banen, eller ved hotellbassenget i syden – vi er med deg.
Ekstra dekoder

Hvis du vil ha en dekoder tilkoblet flere TV-er hjemme, så bestiller du deg en ekstra dekoder i MinSide-appen. Det koster ikke noe ekstra for TV-kanalene selv om du har flere bokser, men du betaler én dekoderleie per boks.


App til mobil og nettbrett

tv-app-2.png#asset:83264

NextGenTel TV gir deg tilgang på mange kanaler, opptak og filmer overalt – også i våre apper til mobil og nettbrett. NextGenTel TV for iOS og Android fungerer overalt i Norge – og i hele EU! Hvis du vil ha litt mer ut av programmet du ser, så kan du caste videre til en passende TV-skjerm.


På datamaskinen

Programmer, opptak og filmer på NextGenTel TV er også tilgjengelig i nettleseren på datamaskinen. Registrering gjøres enkelt via menyen på dekoderen din.


Merk: Ikke alle kanaler eller TV-program er tilgjengelig utenfor Norge grunnet rettigheter som bestemmes av TV-selskapene.


PS! Husk at streaming av TV/video over mobilnettet bruker mye data, så pass på at du har tilstrekkelig kapasitet i abonnementet ditt. Bruk wifi eller kabel når du kan.