Søk på nextgentel.no

Mer om TV fra NextGenTel


TV fra NextGenTel gir deg underholdning når du vil. Vi gir deg et TV-tilbud med sylskarp bildekvalitet, et fyldig kanaltilbud og Norges beste utvalg i videobutikken der du finner filmer for alle.

NextGenTel gir deg underholdning når du vil. Vi gir deg et TV-tilbud med over 100 kanaler og blant Norges beste utvalg i videobutikken der du finner filmer for alle.

Derfor velger jeg TV fra NextGenTel

Stort utvalg av TV-kanaler og pakker. Det finnes noe for enhver smak. HDTV med sylskarpe bilder og digital 5.1-lyd – i alle pakkene. Tusenvis av leiefilmer - du bestiller enkelt med fjernkontrollen. Enkelt å bruke, ingen installasjon av parabol eller antenne. TV på en litt smartere måte – helt enkelt!

Hvilke kanaler kan jeg få?

For tiden tilbyr vi over 100 kanaler. I tilbudet finnes det meste fra NRK, TV 2, TVNorge, Viasat, Disney, Discovery og C More. Kanalene er oppdelt i kanalpakker som du kan kombinere for å sette sammen det tilbudet du vil ha. Se alle våre kanaler.

Hva trenger jeg for å få TV?

Du trenger en TV med HDMI- eller scartinngang. HDMI gir best bilde- og lydkvalitet. Du trenger også en TV-dekoder som du får tilsendt fra NextGenTel.

Hvordan får jeg TV fra NextGenTel?

Du kan bestille TV fra NextGenTel hvis du har bredbånd fra oss. Vi er plattformuavhengig noe som betyr at vi kan levere TV til deg om du har en telefonledning, fiber eller coaxkabel.

Har du ikke bredbånd fra NextGenTel i dag, bytter du enkelt til både TV og bredbånd fra NextGenTel når du bestiller.