Søk på nextgentel.no

Tilleggspakker fra Viasat

Vi har alle tilleggspakkene fra Viasat.

Film og sport

Viasat Film + Sport

Alt av film og sport fra Viasat. Mer enn 300 filmpremierer i året. Du får fem rendyrkede sportskanaler: Viasat Sport, Viasat Fotball, Viasat Motor, Viasat Hockey og Viasat Golf. Viasat har rettighetene til de aller største idrettene i verden. Vi har selvfølgelig UEFA Champions League, spanske La Liga, italiensk Serie A og fransk League 1! Vi viser alle rundene i Formel 1, og ikke mindre enn syv andre motorgrener!

Kampanje:

329,- per måned Bestill nå

12 mnd bindingstid

Viasat Sport HD Viasat Fotball HD Viasat Motor Viasat Golf HD Viasat Hockey HD Viasat Film Premiere HD Viasat Film Action Viasat Film Family Viasat Film Comedy Viasat Film Hits Viasat Serier

Film

Viasat Film

Viasats filmkanaler sender mer enn 300 filmpremierer i året for å kunne tilby den beste underholdningen for hele familien.

229,- per måned Bestill nå

Viasat Film Premiere HD Viasat Film Action Viasat Film Family Viasat Film Comedy Viasat Film Hits Viasat Serier

Sport

Viasat Sport

Med Viasat Sport får du fem rendyrkede sportskanaler: Viasat Sport, Viasat Fotball, Viasat Motor, Viasat Hockey og Viasat Golf. Viasat har rettighetene til de aller største idrettene i verden. Vi har selvfølgelig UEFA Champions League! Vi viser alle rundene i Formel 1, og ikke mindre enn syv andre motorgrener! Er du glad i amerikansk idrett, har vi både NFL og NHL. Og skulle ikke det være nok, er det naturligvis mer: Vi byr nemlig også på fotball fra Serie A, La Liga og Ligue 1 samt tysk Bundesliga i håndball og boksing fra hele verden. Og som kirsebæret på toppen: Regelrett slåssing i MMA!

Kampanje:

299,- per måned Bestill nå

12 mnd bindingstid

Viasat Sport HD Viasat Fotball HD Viasat Motor Viasat Golf HD Viasat Hockey HD

Viasat Golf

Viasat Golf er en rendyrket golfkanal med døgnkontinuerlig oppdatering fra de beste turneringene.

159,- per måned Bestill nå

Viasat Golf HD

Nyheter og dokumentar

Viasat Dokumentar og Nyheter

Følg med på hva som skjer i verden og øk kunnskapen på nye felt. Med bredden av ulike dokumentarkanaler har du samtidig mulighet til å gå bak nyhetene og forstå årsakene til historiske og nåtidige konflikter, se spektakulære naturprogram og få innsikt i populærvitenskaplige fenomener.

149,- per måned Bestill nå

National Geographic Channel HD CNN International BBC World News Viasat History Viasat Explore Viasat Nature / Playboy

Tilleggspakker forutsetter abonnement på en grunnpakke .