Søk på nextgentel.no
Viaplay

Prøv Viaplay kostnadsfritt i 2 måneder!

Som NextGentel-kunde kan du nå prøve Viaplay kostnadsfritt de to første månedene. Ingen bindingstid. Med Viaplay får du tilgang til hele sesonger av de største seriene, tusenvis av filmer, og barnas favoritter – gamle som nye. Du ser Viaplay hvor du vil på mobil, datamaskin, nettbrett, Apple TV, Chromecast, spillkonsoll og Smart-TV. Skal du nå ut på reise i sommer, kan du laste ned filmer og serier til din mobile og nettbrett og se dem offline – selv uten internett.

Bestill Viaplay


Viaplay

- Populære TV-serier fra USA og Norge
- Eksklusive premierer og nye filmer hver uke
- Ingen reklame, ingen bindingstid

Første to måneder er gratis*
Deretter kun 99,–/mnd.Barnas favoritter

- Dra på eventyr med Dora Utforskeren eller Smurfene
- Disney klassikere og andre familiefilmer
- Alle med norsk tale

Første to måneder er gratis*
Deretter kun 99,–/mnd.

Se hvor du vil

På mobil, datamaskin, nettbrett, spillkonsoll, Chromecast, Apple TV og smart-TV. Eller last ned i appen å se uten internett.


Første to måneder er gratis*
Deretter kun 99,–/mnd.

Du kan når som helst stoppe fornyelse av abonnementet, som løper ut inneværende måned.
*Tilbudet er kun gyldig for nye Viaplay kunderNyheter på Viaplay:

Viaplay_chosen

Chosen

En forsvarsadvokat som kjemper med å oppfostre sin datter i kjølvannet av en turbulent skilsmisse fra hans kone Laura. Livet blir snudd på hodet, da han finner en spesiell eske på dørstokken. Inne i esken er en pistol, et bilde av en fremmed og enkle instruksjoner for å få denne personen til å "opphøre" i løpet av tre dager, med Chad Michael Murray og Milo Ventimiglia.

Viaplay

Empire

Årets mest omtalte serie nå på Viaplay!
Fra skapene av The Butler og Precious kommer nå Empire, en sexy og kraftfull ny dramaserie. Serien følger mannen bak et musikkimperium, der han tre sønner og eks-kone kjemper mot hverandre for å sikre sin plass i som tronens etterfølger. Serien har gjort suksess i USA å topprankes på lister over hele verden. (Ikke tilgjengelig offline.)

viaplay_spiderman

Amazing Spider-Man 2

De tror på det gode og fulle av mot kaster de seg ut i det ukjente for å redde din dag. Fra The Amazing Spider­Man 2 som flyger seg mellom New Yorks skyskrapere til Guardians of the Galaxy direkte fra Marvels serieimperium. Nå fylles Viaplay med Superhelter og Tøffinger som er klar til å kjempe!

viaplay_surfs_up

Surf Up

Tenåringspingvinen Cody Maverick, en ung og fremadstormende surfer, skal delta i sitt første profesjonelle mesterskap, og et kamerateam følger ham for å dokumentere det hele.