Søk på nextgentel.no

Med gode kundeopplevelser i fokus

NextGenTel er Norges tredje største leverandør av bredbånd. Fra februar 2013 er NextGenTel en del av Telio-konsernet, og sammen går vi en spennende tid i møte. Med NextGenTel og Telio på samme lag, skal vi stake ut en ny kurs for konsernet – med solide produkter og gode kundeopplevelser i fokus.

NextGenTelNy logo og profil

I mai 2013 byttet NextGenTel logo og profil – fra lilla til grønn. Mange nikker gjenkjennende når de ser den nye logoen – en oppfrisket utgave av logoen NextGenTel brukte fra 2000 til 2011.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Kundene våre, enten de tilhører Telio eller NextGenTel, vil foreløpig ikke bli berørt av oppkjøpet. Telio og NextGenTel drives videre som to separate selskaper, og en egen samarbeidsavtale med det tidligere eierselskapet TeliaSonera sikrer videre leveranse av alle NextGenTels produkter og tjenester. Det betyr at:

  • Alle kunder fortsetter sitt kundeforhold som før
  • Alle produkter og tjenester forblir de samme
  • Alle kontaktpunkter hos de to selskapene består

Som NextGenTel-kunde får du med andre ord nøyaktig de samme produktene og tjenestene som før, du ringer til samme kundeservice og får samme faktura.

Mye å lære av hverandre

På sikt vil kundene – og konsernet – selvsagt dra nytte av synergiene som eksisterer mellom de to selskapene. Vi har mye å lære av hverandre, og sammen vil vi utveksle idéer, utforske nye muligheter og tenke kreativt for å utnytte ressursene våre maksimalt. Dette vil komme våre kunder til gode – vi vil jobbe hardt for å gi våre kunder nett- og telekommunikasjonstjenester i verdensklasse, innovative produkter, gode kundeopplevelser og mye for pengene.

Sammen blir vi enda bedre!

Om NextGenTel

NextGenTel er utfordreren innen bredbånd og bredbåndstjenester i Norge. Selskapet er heleid av det norske børsnoterte telekommunikasjons­selskapet Telio.

NextGenTel leverer løsninger tilpasset kundens behov, fra høyhastighets hjemmebredbånd med Nordens største TV-portal, til integrerte datakommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet i samarbeid med partnere.

NextGenTel er bredbåndsspesialisten. Vi leverer tjenester som utgjør en viktig del av folks hverdagsliv, og fokuserer på å levere kundeopplevelser i verdensklasse. Vi setter mennesker og bedrifter i stand til å kommunisere på en smart, enkel og effektiv måte.

Vi virkeliggjør det digitale hjem med internettjenester som telefoni, TV, sikkerhet og lagring, basert på aksessleveranser over xDSL, fiber og mobile nettverk.

I bedriftsmarkedet leverer vi helhetlige løsninger, uavhengig av aksessteknologi, til både store og små bedrifter, i samarbeid med partnere.

Om Telio

Telio er Norges første og største leverandør av bredbåndstelefoni, med mer enn 100 000 kunder. Selskapet har de senere år utvidet produktporteføljen vesentlig, og er i dag totalleverandør av telefoni- og bredbåndstjenester til både privat- og bedriftsmarkedet.

Telio er et internasjonalt konsern, med virksomhet også i Danmark, Sveits og Nederland. I 2012 nådde konsernet en milepæl med over 200 000 kunder totalt, et tall som mer enn dobler seg etter oppkjøpet av NextGenTel.

Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo, og selskapet har siden 2006 vært notert på Oslo Børs under navnet Telio.