Tips og råd

Litt om Tips og råd.

Slik får du Total Trygghet

Slik får du Total Trygghet

Nettsikkerhet blir aldri utdatert, og nylig kom Norsis’ rapport som viser at over 1,2 millioner nordmenn har blitt svindlet på nett. Samme rapport viser at hele 42 % sjelden, eller aldri, sjekker om en nettside er trygg før de bruker den.

Dette gjør WiFi-signalet magisk

Har du noen gang grublet over hva som gjør at du kan ligge i sofaen og bla gjennom nettaviser, helt trådløst, mange meter unna WiFi-ruteren? Eller hvordan video og lyd på magisk vis flytter seg trådløst fra din mobil og videre til den du snakker med?

Dette gjør WiFi-signalet magisk
Tre vanlige problemer med WiFi, og hvordan du løser de

Tre vanlige problemer med WiFi, og hvordan du løser de

WiFi kan være vår beste venn når vi skal surfe på nett. Men det kan også være vår verste fiende når det ikke funker som det skal. Her har vi samlet tre typiske problemer med WiFi, og vi gir deg svaret på hvordan du fikser problemene når de oppstår.

Så enkelt måler du hastigheten

Du ligger på sofaen og setter på siste episode av favorittserien på TV-en. Lyd og bilde flyter perfekt over TV-skjermen og du aner fred og ingen fare. Men så setter barna seg ned med hvert sitt nettbrett for å spille litt. Episoden som gikk knirkefritt for et minutt siden blir omgjort til en lysbildefremvisning i ekte mosaikkstil.

Så enkelt måler du hastigheten
Slik lager du sikre passord på nett

Slik lager du sikre passord på nett

Passordene dine på nett er som nøkkelen til huset ditt. Det er ditt beste forsvar mot tyver i hjemmet, og på nettet. Men hva er egentlig et sikkert passord? Og hvordan kan du lage sikre passord uten at det er glemt etter ti minutter? Frykt ikke! Her har vi samlet noen superenkle tips som viser deg hvor enkelt du kan lage sikre passord.