Tips og råd

Litt om Tips og råd.

4 gode grunner til å ha Total Trygghet.

4 gode grunner til å ha Total Trygghet

Det kan være vanskelig å vite hvordan du skal holde deg trygg på nett. Da er det greit å ha Total Trygghet som passer på deg.

Din guide til å forstå internetthastighet

Internetthastighet kan være forvirrende. Listene over ulike abonnement og hastigheter er for mange av oss ganske overveldende. Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om internetthastighet i en enkel guide.

Din guide til å forstå internetthastighet
Unngå disse 7 feilene på nett.

Unngå disse 7 feilene på nett

Internett gjør livet enklere for mange av oss hver eneste dag. Men internett er også en gullgruve for mange svindlere. Dessverre er det ikke alltid så lett å vite hvilke feil du bør unngå. Derfor har vi samlet noen enkle tips til hvordan du kan unngå 7 typiske feil på nett.

Slik unngår du svindel i julen, med Total Trygghet

Når du skal ferdes på nett er det fint å ha verktøy som hjelper deg å passe på sikkerheten. Det gjelder spesielt på steder der du legger igjen bankkortdetaljer, eller posisjonen din. Norsis’ rapport fra 2023 viser at over 1,2 millioner nordmenn har blitt svindlet på nett. Svindel har altså blitt såpass utbredt at hver 5 nordmann har opplevd nettsvindel.

Slik unngår du svindel i julen, med Total Trygghet
Dårlig dekning? Les våre 5 beste tips for bedre WiFi-dekning

Dårlig dekning? Les våre 5 beste tips for bedre WiFi-dekning

Dårlig WiFi-dekning er alltid kjedelig. Det blir ikke creme de la creme av at favorittserien står og buffrer oppe i loftstua når du skal slappe av med litt egentid.