Tips og råd

Litt om Tips og råd.

Så enkelt måler du hastigheten

Så enkelt måler du hastigheten

Du ligger på sofaen og setter på siste episode av favorittserien på TV-en. Lyd og bilde flyter perfekt over TV-skjermen og du aner fred og ingen fare. Men så setter barna seg ned med hvert sitt nettbrett for å spille litt. Episoden som gikk knirkefritt for et minutt siden blir omgjort til en lysbildefremvisning i ekte mosaikkstil.

Slik lager du sikre passord på nett

Passordene dine på nett er som nøkkelen til huset ditt. Det er ditt beste forsvar mot tyver i hjemmet, og på nettet. Men hva er egentlig et sikkert passord? Og hvordan kan du lage sikre passord uten at det er glemt etter ti minutter? Frykt ikke! Her har vi samlet noen superenkle tips som viser deg hvor enkelt du kan lage sikre passord.

Slik lager du sikre passord på nett
Så enkelt får du internett på hytta

Så enkelt får du internett på hytta

Nydelig natur, ro i sjelen, og ingen stress fra hverdagen. Det er kanskje det du forbinder mest med livet på hytta? Selv om du vil nyte natur og ro er det også viktig å kunne være på nett når du ønsker det

Slik unngår du ID-tyveri

Svindlere fikk kontroll over Ragnhilds Instagram-konto, og brukte hennes identitet til å spre pornografi, og salg av bitcoin. Et annet sted i Norge fikk svindlere tak i personnummeret og navnet til John. Det brukte de til å ta opp kredittkort og forbrukslån i hans navn. Du lurer nok på hva Ragnhild, John og 3,4 % av oss har til felles?

Slik unngår du ID-tyveri
Slik får du TV på hytta

Slik får du TV på hytta

Det er mange ulike TV-leverandører, men vi har heldigvis funnet en løsning som vil passe for deg. Enten om du har internett på hytta, eller ikke.