Internett og TV til borettslag og sameier

NextGenTel tilbyr internett og TV over fiber til borettslag og sameier. Vi har en veldig effektiv drift, noe som betyr at vi kan tilby gunstige avtaler som hjelper dere å spare penger. Vi har også et nært samarbeid med RiksTV og kan derfor tilby et superbra TV-tilbud til de som ønsker det.

NextGenTel

Fiber

Fiber sender signaler med lysets hastighet - det er raskt! Fiber er fremtidsrettet og gir dere et komplett tjenesteutvalg.

RiksTV

TV

NextGenTel og RiksTV slår kreftene sammen. Dette gir våre kunder markedets beste TV-tilbud.

NGT + RiksTV

Fordeler med vår løsning

Lavere felleskostnad, valgfrihet på hastighet og valgfri TV-avtale. Dette er noen av grunnene for at du bør velge NextGenTel!

Tilbud til boligbyggere - Ditt nybygg fortjener fremtidens infrastruktur!

Tilbud til boligbyggere - Ditt nybygg fortjener fremtidens infrastruktur!

La oss sammen skape effektive og prisgunstige løsninger!

NextGenTel ønsker å komme i dialog med boligbyggere på et så tidlig tidspunkt som mulig i byggeprosessen. Vi kan bistå med smarte tekniske løsninger for boligene, samt sikre den digitale infrastrukturen for fremtiden. Alt selvsagt gjort på en kostnadseffektiv og hensiktsmessig måte.

NextGenTel leverer totale løsninger

NextGenTel har gjennom 20 år som ledende leverandør av bredbåndstjenester til private, offentlig sektor og næring opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor området digital kommunikasjon.

Vi opphever TV-tvangen i borettslag og sameie

Internett er i dag nærmest en livsnødvendighet, mens TV altså velges bort av flere og flere. Derfor tilbyr vi nå en borettslagspakke som er motsatt av hva våre konkurrenter opererer med, hvor svært mange betaler for en TV-løsning de ikke ønsker. Vi legger bredbåndet i bunn, og tilbyr så TV som et frivillig tillegg.

Fordeler med våre løsninger

Noen av grunnene for at du bør velge NextGenTel

Valgfrihet er god økonomi

Valgfrihet er god økonomi

Alle beboerne velger sitt tilbud etter eget behov og lommebok, uavhengig av naboen. Vil du ha mer hastighet på internettet? Kjør på! TV eller ikke TV? Du velger den TV-pakken som passer ditt bruk – helt uten bindingstid. Dermed kan du gjøre endringer når som helst. Du betaler kun for tjenester du bruker, det er smart.

Morgendagens teknologi

Morgendagens teknologi

Gjennom å oppgradere til fibernett kan du ønske fremtidens hastigheter velkommen inn i stuen. Vi legger fiberkabel helt inn i hver leilighet, slik at ingen må dele kapasitet med naboen.

Mindre administrasjon

Mindre administrasjon

Styret slipper å tenke på administrasjon, siden hver beboer har sin avtale direkte med oss. Vi sender dere månedlig faktura på den kollektive pakken. Hvis styret har spørsmål, kontakter dere den faste kontaktpersonen hos oss. Resten fikser vi!

Kontaktskjema

Kontakt oss gjerne for en prat om ditt borettslag, sameie eller hyttefelt.

Henvendelsen gjelder:

Hvilket internett har dere i dag?

Ved å sende informasjon i dette kontaktskjema, aksepterer du at NextGenTel kan benytte opplysningene til å sende tilbud og ta kontakt for oppfølging. Informasjonen lagres trygt i våre interne systemer.

For mer informasjon om hvordan NextGenTel behandler personopplysninger, se vår personvernerklæring på: https://www.nextgentel.no/personvern

WiFi-dekning i hele huset

Full WiFi-dekning i hele huset! Her får du noen tips om hva du kan gjøre for å få et best mulig nett hjemme hos deg.

Loading chat...