Kontaktinformasjon

  Kundeservice


  Kundeservice starter i appen! Hvis det er noe du trenger informasjon om eller må ha hjelp med, så anbefaler vi deg å først se etter informasjonen i appen. Appen er åpen hele døgnet, hele året.


  google-play-badge_60x.png#asset:74000


  App_Store_Badge_x60.png#asset:74004


  Hvis du har behov for å snakke med en av de hyggelige medarbeiderne på kundesenteret vårt, så anbefaler vi deg å ta kontakt enten via chat på nextgentel.no eller i en privatmelding på Facebook eller Twitter. Det vil vanligvis være kortere ventetid på chat og i sosiale medier enn på telefon.

  Hvis du likevel må snakke med oss på telefon, så er du velkommen til å ringe oss på 987 07979.


  Kundesenterets åpningstider:

  • Hverdager: 8 - 20.45 (telefon stenger kl. 19)

  • Lørdager: 10 - 17.45

  Salg og produktinformasjon


  Telefon 987 07979

  • Mandag - fredag 08 - 19

  • Lørdag 12 - 17

  For bedriftskunder

  Se proximo.no  Kontoradresse Bergen

  SANDSLIMARKA 31, 5254 SANDSLI

  Det er ikke mulig å hente ut bredbåndsruter/-utstyr på våre kontorer. Kontakt Kundeservice via app eller Min Side hvis du trenger hjelp.


  Postadresse

  NEXTGENTEL AS, POSTBOKS 3, SANDSLI, 5861 BERGEN

  Retur av utstyr

  NEXTGENTEL, POSTENS GODSSENTER OSLO, 0062 OSLO

  Pakken må sendes med sporingsnummer for at Posten skal kunne behandle forsendelsen. Pakker sendt uten sporingsnummer vil ikke komme frem til NextGenTel, og vil dermed bli ansett som ureturnert.


  Retur av elektronisk avfall

  Elektriske produkter inneholder miljøskadelige stoffer og skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar gratis i mot produkter av samme kategori som vi forhandler uavhengig av merke og hvor produktet er kjøpt/utlevert. Dette inkluderer bredbåndsrutere og TV-dekodere.  For skriftlige henvendelser, vennligst benytt kontaktskjema:
  Kundeservice privat, salg privat


  Andre henvendelser til NextGenTel kan sendes på epostskjema

  - Kundehenvendelser sendt til denne adressen vil dessverre ikke bli besvart. Kontakt oss via vår app, via chat eller i sosiale medier dersom du ikke kan benytte kontaktskjema på Min side.  Samtaler fra utlandet: +47 987 07979
  Sentralbord: 55 52 79 00