Så enkelt får du internett på hytta

Nydelig natur, ro i sjelen, og ingen stress fra hverdagen. Det er kanskje det du forbinder mest med livet på hytta? Selv om du vil nyte natur og ro er det også viktig å kunne være på nett når du ønsker det

Så enkelt får du internett på hytta

I mange hytteområder er det ikke fiber, eller det er lite konkurranse på fibermarkedet, som igjen gjør at du må betale i dyre dommer for å få internettilgang.

Det er her Trådløst Bredbånd kommer inn i bildet. Som en utfordrer til monopolet siden 2000, har vi i NextGenTel jobbet for å levere stabile og rimelige internettløsninger. De siste tre årene har vi levert Trådløst Bredbånd til tusenvis av kunder i hele Norge, som ønsker internett uten graving.

Med internett over Trådløst Bredbånd får du en antenne utendørs som tar inn signal fra mobilnettet. Det gjør at du enkelt kan strømme favorittfilmen, jobbe fra hjemmekontor og holde kontakten med familie og venner. Og samler du internettabonnementet du har hjemme med internett på hytta, sparer du både tid og mye hodebry, når det kommer til fakturaen.


Les videre for å se hvordan Trådløst Bredbånd kan gjøre livet ditt på hytta enklere! 👇


Strøm hele film- og serieuniverset fra godstolen 📽

Du har akkurat kommet inn på hytta etter en deilig topptur, og er klar til å slappe av med en god middag, og kanskje en film eller TV-serie? Da ønsker du selvfølgelig å ha et nett som gjør at du kan strømme det du vil.

Med Trådløst Bredbånd slipper du å tenke over hvor mange gigabytes som du trenger for å strømme den nye filmen på Viaplay eller HBO Max. Du kan strømme hele 2000 timer med film og serier i HD-kvalitet hver måned.

Det betyr at du kan nyte hele film- og serieuniverset du liker, uten å tenke over datamengden, i motsetning til mobilt bredbånd.


Si "ha det" til kontoret, og "hei" til hytta 💻

Er du en av de heldige som kan ta med kontoret til hytta? Når jobben kaller er du avhengig av å ha et stabilt og godt nett. Alt fra videomøter til opp- og nedlastning av store filer krever en del. Du må jo kunne gjøre det samme på hytta som på kontoret.

Med Trådløst Bredbånd på 5G-nettet får du høy hastighet og god kapasitet. Det gjør at du kan ha både videomøter, chatte med kollegaer og laste opp og ned store filer gjennom hele arbeidsdagen.

Men så lurer du kanskje på hva som skjer når hele familien er på hytta samtidig som du skal jobbe? Det er ikke noe problem. Med Trådløst Bredbånd er det nok plass og hastighet til at flere strømmer film og serier, eller spiller på nettbrett, samtidig som du jobber.


Samle hjemmet og hytta på samme faktura 🧾

Å få flere ulike fakturaer fra forskjellige leverandører kan være forvirrende og tidkrevende å holde styr på. Derfor er det lurt å samle abonnementet du har hjemme med det du har på hytta, hos samme leverandør. Da får du én enkel og oversiktlig faktura. Hos oss i NextGenTel får du alt på samme faktura, og en enkel oversikt over hva du betaler for de ulike adressene.

Det betyr mer tid til å nyte hyttelivet, uten at du må bekymre deg for unødvendig papirarbeid.

Hold kontakten med lynrask hastighet ⚡

Når du skal snakke med familie og venner på FaceTime, eller laste opp video av det fantastiske landskapet rundt hytta på Instagram, er tregt nett det siste du ønsker å vente på.

Med Trådløst Bredbånd kan du være trygg på at du får et raskt og stabilt nett på hytta. Er det dekning for 5G på hytteadressen kan hastigheten også bli lynrask. Uansett om du vil strømme filmer i høy kvalitet, spille online eller laste ned store filer, vil du oppleve et jevnt og problemfritt nett.


Med 5G får du valgfrihet til å velge type installasjon selv 🔧

For å få Trådløst Bredbånd så må du ha en liten antenne på et vindu, eller en yttervegg. Er det 5G-dekning på hytten din så kan du velge mellom to ulike typer installasjon:

Vanlig installasjon

  • Velger du vanlig installasjon kommer montøren fra vår installasjonspartner Inselo til hytten og installerer alt. Da får du en stressfri opplevelse der alt blir tatt hånd om for deg. På den måten får du alt profesjonelt installert, med garanti på installasjonen.

Fjerninstallasjon

  • Velger du fjerninstallasjon kan du gjøre mer av installasjonen selv. Du får god hjelp av Inselos montør via video. Montøren hjelper deg trinn for trinn, helt frem til alt er installert. På den måten får montøren sjekket at alt er installert riktig, og samtidig får dere testet at signalet er bra.

Merk: Dersom det ikke er 5G-dekning på hytteadressen din er det kun vanlig installasjon som er tilgjengelig. Dette er på grunn av at det er ulike antenner som installeres for 4G- og 5G-signal

Enkle og oversiktlige priser 🧐

Hos mange internettleverandører finner du lokketilbud der du får internett og TV-abonnement til en pakkepris. Men hva om du ikke ønsker TV-abonnement på hytta, og vil ta det bort fra pakken? Da stiger prisen på internettabonnementet.

Men ikke hos oss i NextGenTel. Vi jobber hver dag for å gi deg valgfrihet, og det betyr at det skal være enkelt og rimelig for deg å velge de tjenestene du vil ha. Derfor straffer vi deg ikke med høyere pris på internett, om du velger bort TV-abonnementet.

Kom i gang med internett på hytta med fire enkle steg 🤩

Det er raskt, og veldig enkelt å komme i gang med Trådløst Bredbånd.

1. Trykk her for å få et uforpliktende tilbud på Trådløst Bredbånd for din hytte

2. Vi sjekker hva vi kan levere på din hytteadresse, og en av våre rådgivere ringer deg i løpet av et par virkedager. Sammen finner dere løsningen som passer best for deg og ditt behov

3. Vi sender bestilling til vår installasjonspartner Inselo, som tar kontakt med deg for å avtale installasjonsdag- og tidspunkt

4. Vi sender utstyr til din adresse, og vår installasjonspartner hjelper deg med installasjonen

Loading chat...