Slik får du Total Trygghet

Nettsikkerhet blir aldri utdatert, og nylig kom Norsis’ rapport som viser at over 1,2 millioner nordmenn har blitt svindlet på nett. Samme rapport viser at hele 42 % sjelden, eller aldri, sjekker om en nettside er trygg før de bruker den.

Slik får du Total Trygghet

Det betyr at mange av oss har en vei å gå når det kommer til nettsikkerhet, og hvordan vi tar vare på personvernet vårt. Personnummeret ditt virker kanskje ikke så viktig akkurat nå, men i feil hender kan det brukes til å kjøpe dyre mobiltelefoner, foreta kjøp i nettbutikk og til å søke forbrukslån.

Les Norsis' rapport her (ekstern lenke)

Den økte trusselen fra cyberkriminelle svindlere er grunnen til at vi har tatt grep for å gjøre sikkerhet på nett enklere for våre kunder. I Total Sikkerhet-appen vår har vi lagt til mange nyttige sikkerhetsfunksjoner, og sammen med Trygg ID-tyveriforsikring har vi nå en ny tjeneste som vi har kalt Total Trygghet.


Dette er Total Trygghet

Total Trygghet samler alle sikkerhetsfunksjonene i Total Sikkerhet-appen, sammen med Trygg ID-tyveriforsikring. Vi mener dette er den beste, og mest komplette, sikkerhetspakken som du kan få på markedet i dag, og du får med kraftige funksjoner som VPN, passordhvelv, antivirus og foreldrekontroll.

Total Sikkerhet-appen kan du laste ned på både Windows, Mac, Android og iOS.


La oss ta et lite dypdykk i noen av de nye funksjonene:

🌍 VPN

Bruker du av og til offentlig WiFi-nett på café, hotellbesøk eller på biblioteket? Eller kanskje når du er på flyplassen og skal betale for kaffen i kiosken?

Alle nettsteder og apper ser vanligvis informasjon om hvor du befinner deg, og hvilken IP-adresse du har. Det merker du når du for eksempel søker på Google, og får opp ulike annonser øverst blant søkeresultatene. Ofte er annonsene basert på hvor du søker fra, for eksempel slik når jeg søker etter rørlegger.

Noen ganger kan det være nyttig å få opp annonser som er relevante for stedet du er. Men det er ikke alltid like nyttig fordi enkelte nettsteder bruker denne informasjonen til å justere priser og tilbud. Dette er spesielt vanlig innenfor flyreiser.

Med VPN-funksjonen i Total Sikkerhet kan du selv velge hvor du befinner deg i verden. Du velger enkelt en virtuell lokasjon, som er den nettstedene du besøker kan se. Du har over 20 virtuelle lokasjoner å velge mellom.


🔐 Passordhvelv

Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan lage sikre passord for apper og nettsteder. Men når passordene skal være både kompliserte og lange, er det ikke så lett å huske alle helt selv. Derfor får du med et passordhvelv i Total Sikkerhet. Der kan du lagre passordene for alle kontoene dine, og samtidig få hjelp til å lage nye trygge passord, uten at du må finne opp kruttet på nytt hver gang.

Passordhvelvet ligger gjemt bak et hovedpassord som du selv lager. Alle passordene ligger lagret på enheten din, og det er fint fordi det betyr at det ikke deles med hverken oss, eller F-Secure.

I tillegg får du muligheten til å la Total Sikkerhet automatisk fylle inn passord og brukernavn på ulike nettsteder og i apper ved å slå på automatisk utfylling i Total Sikkerhet-appen på enheten din.


🧐 24/7 ID-overvåking

Total Sikkerhet kan sjekke om dine personopplysninger har blitt lekket på det mørke nettet, og tjenesten vil automatisk varsle deg dersom opplysningene dine blir lekket. I appen kan du legge inn både e-postadresser, fødselsnummer, kortnummer eller andre personopplysninger som du vil holde et øye til.

👦👧 Foreldrekontroll

Med foreldrekontroll-funksjonen som du finner i Total Sikkerhet-appen kan du hindre at barna dine får se skadelig innhold når de bruker iPad, mobil, eller andre enheter.

Trykk her for å få Total Trygghet i dag

Foreldrekontroll i Total Sikkerhet-appen.

Du kan også sette digitale grenser for barna dine i appen med hvor mye skjermtid de kan ha, og begrense hvilke apper de skal kunne bruke på enhetene sine.


Ingenting er tatt bort, kun lagt til

Selv om det har kommet mange nye og spennende funksjoner til, så har vi selvfølgelig ikke tatt bort de gode funksjonene som allerede var der fra før. Innebygd i Total Sikkerhet finner du kraftig antivirus som holder enhetene dine trygge mot virus, trojanere, løsepengevirus og spionprogrammer.

Vi vet for eksempel at mange liker nettbankbeskyttelsen på Windows og Mac som gir deg et ekstra sikkerhetslag når du går inn i nettbanken. Den funksjonen har vi selvfølgelig med i Total Sikkerhet, og den starter helt automatisk når den gjenkjenner at du går inn i nettbanken.


Trygghet i førersetet

I takt med at cyberkriminaliteten stadig øker har det vært viktig for oss å lage de beste sikkerhetsløsningene som gjør det enkelt for våre kunder å være trygg på nett.

Vi gikk sammen med markedslederen innen sikkerhetstjenester, F-Secure, for å lage Total Sikkerhet med VPN, antivirus og passordhvelv. F-Secure har utviklet sikkerhetstjenester i over 30 år, og leverer i dag tjenester til cirka 30 millioner mennesker i hele verden.

For å få til en ID-tyveriforsikring som virkelig hjelper deg når du trenger det fant vi veien til Tryg. Sammen skapte vi NextGenTel Trygg, som er inkludert i Total Trygghet.

Forsikringen dekker deg og alle i husstanden din opptil 21 år. I forsikringen har vi inkludert rådgivning fra Trygs eksperter dersom du har spørsmål om ID-tyveri, eller nettmobbing. Med Total Trygghet og NextGenTel Trygg kan du kontakte Tryg Forsikring og få gode tips og råd til hvordan du holder identiteten din trygg.

Trykk her for å få Total Trygghet i dag