Slik unngår du svindel i julen, med Total Trygghet

Når du skal ferdes på nett er det fint å ha verktøy som hjelper deg å passe på sikkerheten. Det gjelder spesielt på steder der du legger igjen bankkortdetaljer, eller posisjonen din. Norsis’ rapport fra 2023 viser at over 1,2 millioner nordmenn har blitt svindlet på nett. Svindel har altså blitt såpass utbredt at hver 5 nordmann har opplevd nettsvindel.

Slik unngår du svindel i julen, med Total Trygghet

Holder passordene dine trygge 🔐

Du bør helst lage litt kompliserte og lange passord, slik vi har skrevet om tidligere i denne artikkelen. Problemet da er at det kan være vanskelig å huske alle passordene.


Med Total Trygghet får du et eget passordhvelv hvor du enkelt kan lagre alle brukernavn og passordene som hører til.


Alle passordene dine blir lagret lokalt på dingsen du bruker, og vi kan selvfølgelig ikke se informasjonen du lagrer. Den er kryptert og kan kun åpnes av deg.


Total Trygghet hjelper deg også med å lage nye sikre passord, slik at du slipper å bruke mye tid på det.


I tillegg får du muligheten til å automatisk fylle inn passord og brukernavn på ulike nettsteder og i apper ved å slå på automatisk utfylling i Total Sikkerhet-appen på enheten din.


Hold posisjonen din for deg selv 📍

De fleste nettsteder bruker i dag informasjonen om hvor enheten din befinner seg. Det vil du se både på Facebook og Google når det dukker opp annonser.


Men er egentlig posisjonen din noe som sosiale medier, nettsteder og apper trenger å vite?


Med Total Trygghet får du en VPN-funksjon som du kan slå av eller på. Når VPN er på deler du ikke din faktiske posisjon, men en virtuell posisjon avhengig av hvilket land du velger i appen. Sånn holder du posisjonen din trygg, og unngår at posisjonen din blir sporet på tvers av tjenester.


Inne i appen finner du også et valg for å klarere nettverk, slik at VPN automatisk blir slått av når du er på WiFi-en hjemme, eller på kontoret.


Oppdag ID-tyveri raskt 👥

Daglig lekkes mange brukernavn, passord og personopplysninger på det mørke nettet. Har du Total Trygghet kan du enkelt bli varslet når det skjer.


Appen har faktisk markedets mest omfattende ID-overvåkning hvor du kan legge inn overvåkning på e-postadresser, fødselsnummer, kortnummer og mange andre ting.


Vær trygg når du bruker nettbanken 💚

Innebygget i Total Trygghet finner du nettbankbeskyttelse som gir deg et ekstra sikkerhetslag når du logger inn i nettbanken din. Nettbankbeskyttelse sjekker nettstedet du prøver å gå inn på, mot F-Secures daglige oppdaterte Security Cloud for å avdekke om det er svindel på gang.


Denne funksjonen kan du enkelt slå av, eller på i Total Trygghet.Få Total Trygghet i dag